Matthijs geniet van de musical Aladdin

Hieronder het verslag van moeder Yvette:

Zondag 13 november was het zover! Matthijs mocht  een heerlijke oppepperdag gaan beleven in Scheveningen. Wat het precies zou zijn hielden we nog even geheim. In de auto onderweg gaven we steeds meer hints…

Matthijs en Eline hebben beiden een spierziekte, HMSN4C. Met name Matthijs wordt door deze aandoening regelmatig opgenomen in het Radboud UMC Nijmegen. Afgelopen februari heeft hij ruim 4 weken doorgebracht op de Kinder IC. Dit was een spannende tijd, maar gelukkig is Matthijs er weer bovenop gekomen. Daarom vond stichting Oppepper4all dat Matthijs en de rest van de familie wel een oppepper hadden verdiend.

Inmiddels onderweg naar Scheveningen werd het steeds spannender wát nou de verrassing zou zijn.

Met ‘Den Haag’ op de verkeersborden werd het steeds duidelijker en werd de activiteit geraden. We gaan naar Aladdin!!

Om 11:30 uur konden we de kaartjes ophalen bij het theater. Vooraf natuurlijk even op de foto bij het theater en natuurlijk bij de wenslamp. We hadden goede plaatsen in de zaal. Er was een rolstoelplek met genoeg ruimte ernaast waar we als gezin mooi konden zitten. Heerlijk om te zien hoe de kinderen genoten van de voorstelling. En wij natuurlijk ook!

Na de musical hebben we  nog even over de boulevard gelopen en zijn we op de Pier geweest. Het was een heerlijke dag met volop zon.

Zoals met alles kwam er ook aan deze mooie dag een eind, maar wel een met en mooie herinnering op zak!

Met een glimlach kijken we terug naar deze dag waarbij het ‘ziek zijn’ en de daarbij behorende zorgen even op de 2e plaats kwam.

Oppepper4all bedankt!

Groetjes van

Matthijs, Eline, Camiel en Yvette

Deze wens (22780) is mogelijk gemaakt door: