Theo racet in rode Audi R8 over circuit van Zandvoort

Hieronder het verslag van Roos ten Cate, Participatiecoach V&V De Gooyer:

Theo is groot fan van Formule 1 en wilde ontzettend graag een keer een kijkje nemen achter de schermen bij het circuit in Zandvoort. Deze wens werd mogelijk gemaakt door stichting Oppepper4All.

Zondag 6 november zijn we in de vroege ochtend met de rolstoelbus van zorginstelling De Gooyer vertrokken richting Zandvoort. Mijn collega Savannah en ik gingen mee als begeleider, daarnaast waren ook de zoon, kleinzoon en ex-vrouw van Theo van de partij. Eenmaal bij het circuit aangekomen werd al snel duidelijk dat Theo niet alleen een kijkje mocht nemen, maar dat hij zelf ook de baan op zou gaan! Al gauw kreeg hij een helm op en stond er een mooie, rode Audi voor hem klaar, inclusief chauffeur. Theo en de chauffeur gingen de baan op, en wij mochten langs de baan kijken. Met een noodgang gingen ze over de baan, dat was heel indrukwekkend om te zien.

Achteraf vroeg ik aan Theo hoe snel ze gingen, zijn antwoord: “Door de regen mochten we niet zo snel, we gingen maar 240 km/u.” 240!!! Dat vonden wij toch snel zat.

Theo vond het racen ontzettend leuk. Na afloop werden we allemaal nog verwend met een lunchpakketje, een bloemetje en een sleutelhanger in de vorm van de racebaan. En Theo kreeg nog een heel attent cadeau: een boek van tatoeëerder Henk Schiffmacher.

Het was ontzettend fijn om Theo een dag in het zonnetje te zetten (ondanks de regenachtige dag). Heel erg bedankt aan Claudia en het team voor het organiseren van deze bijzondere dag. Het was een dag om nooit meer te vergeten.

De wens (22784) is mogelijk gemaakt door: