Met Ali B een rap maken

Sem werd compleet verrast toen hij rond 17.00 uur werd opgehaald door een Hummer limousine met een bar. Hij straalde van oor tot oor en die brede glimlach heeft hij nog de hele avond gehouden. Ons gezelschap bestond uit ons gezin, Wim, Amelie, Koen, Bas en Sem. Verder Petra een nichtje van Sem, namens Oppepper4all Wilma, Jaap en een fotografe Marthe Zink. Wij zijn door de Hummer limousine naar ons huisadres in Overloon gebracht met onderweg een glas “champagne” (alcoholvrij). Vanuit Overloon zijn we met eigen vervoer naar Venray gegaan waar we bij het Chinees restaurant vlak bij de schouwburg heerlijk gegeten hebben. Om 20.00 uur begon de voorstelling van Ali B, deze liep behoorlijk uit en duurde tot 22.00 uur. Het lukte Sem om de hele voorstelling wakker te blijven, hij was echt onder de indruk van de show.

Na de voorstelling zijn wij naar boven gegaan voor de ontmoeting met Ali B in het artiestencafé. Dit was echt tof, Ali B is een supergozer. Sem was meteen bij hem op zijn gemak en praatte voluit met Ali B en was klaarwakker. De rap die Sem op 14-jarige leeftijd maakte werd meteen door Ali B op You tube opgezocht en bekeken. Hij vond hem erg goed en ging vervolgens spontaan voor en met Sem een rap opnemen. Sem genoot zichtbaar van deze ontmoeting.

Het is een geweldige ervaring voor Sem geweest. De wens om samen met Ali B een rapnummer te maken is toch nog onverwachts in vervulling gegaan. Sem voelde zich vereerd dat Ali B zijn rapnummer wilde horen. Wij bewaren mooie herinneringen aan de ontmoeting met Ali B.