Mijn wens wordt waarheid…

Hieronder het verslag van Annelies:

Wat een spanning van tevoren. Er is een wensdag voor me georganiseerd door de Stichting Oppepper4All. En wat ga ik dan doen? Geen flauw idee. In de ochtend zijn we vertrokken. Zelfs toen had ik nog geen idee wat me te wachten stond. Pas toen we het parkeerterrein van vliegveld Teuge opreden en een bordje ‘Skydive’ zichtbaar werd, begon er zeg maar iets te dagen. Al m’n hele leven wilde ik dit doen, maar nooit heb ik de kans gehad. En nu wordt mijn wens eindelijk waarheid.

Het is even wachten tot we de lucht in mogen. Het weer zit nog niet erg mee, te veel bewolking. In de tussentijd worden we voorzien van koffie, thee en een uitgebreide lunch, inclusief kroket mét mosterd.

En ineens is het zover. Toen er eenmaal gevlogen mocht worden was ik als eerste aan de beurt, dus gelijk hollen (of rollen) naar de instructie. Daar een pak aan, harnas aan, het vliegtuig in, op elkaar als een blik sardientjes en dan hops, het vliegtuig weer uit. Ik krijg al die tijd die glimlach niet van m’n gezicht. Ik heb er zo ontzettend veel zin in! Ik ben geen enkel moment angstig of nerveus geweest.
De vrije val vind ik echt super gaaf. Normaal zie je vanuit het vliegtuig dat fluffy wolkendek en die wil ik dan eigenlijk kunnen aanraken. Nu springen we er gewoon doorheen. En daarna met de parachute lekker zweven. Heerlijke stilte, prachtig uitzicht, echt heel mooi. Echt super gaaf allemaal. In het gave filmpje dat gemaakt is tijdens de val is wel duidelijk te zien dat ik heb genoten.

Het is heel onwerkelijk dat dit mij echt is overkomen. Ik waardeer de inzet van Nico, Roelienke en Erik namens Stichting Oppepper4All en de medewerking van Skydive Teuge enorm. En vooral m’n vrienden Wout en Annet, die dit voor mij hebben aangevraagd en mogelijk hebben gemaakt. De hele ervaring is eigenlijk onbeschrijfelijk (en ondanks dat moet ik toch een verslag maken), maar voor de grote dankbaarheid heb ik eerlijkwaar geen woorden. Woorden dekken de lading niet. Zo mooi is dit. Geweldig, ga zo door. Zo’n dag gun je iedereen.

De wens (23915) werd mogelijk gemaakt door: