Oog in oog met de pinguïns…

Vrijdag 24 mei was het dan zover, de Oppepperdag! We werden liefdevol ontvangen in het fonkelhuis door Martien en José van Oppepper4all en Judith en Bianca van Het Fonkelhuis. We kregen wat lekkers te eten en drinken en Jinte en Lize konden even lekker spelen.

Daarna gingen we meteen naar de dieren; we zagen de panda’s, koala’s, tijgers, zeehonden en een grappige zeeleeuwenshow. Omdat Jinte hier al eerder was geweest met schoolreisje, wist ze al redelijk goed de weg in deze mooie dierentuin.

Rond half 1 stond in Het Fonkelhuis een lunch klaar met lekkere broodjes, pannenkoeken en knakworstjes. Ook mochten Jinte en Lize zelf koekjes bakken. Jinte werd enorm verrast door een persoonlijke videoboodschap van youtubers: Thomas en Rutger!

Na de lunch gingen we met gids Theo de dierentuin weer in, speciaal voor Lize, met bolderkar! Hij vertelde ons alles over de giraf, struisvogel, stokstaartjes en nog veel meer andere dieren. We brachten ook nog een bezoekje aan het aquarium, waarna de verrassing van de dag op het programma stond: “we mochten nog gaan kijken bij het voeren van de pinguïns en na afloop konden we  vragen stellen aan de pinguïn-verzorger Mike.

Hierna werd het langzaamaan tijd om deze fantastische dag af te sluiten in Het Fonkelhuis, waar Jinte en Lize verrast werden met een rugzak vol cadeautjes en bij het afscheid kregen ze beide nog een super mooie knuffel, beschikbaar gesteld door Bon Ton Toys.

Het was een onvergetelijke dag, mogelijk gemaakt door Martien en José van Oppepper4all, Judith en Bianca van Stichting Fonkel en Theo en Mike van Ouwehands Dierenpark. Super bedankt iedereen.

De Wens (24930) werd mogelijk gemaakt door: