Muzikale oppepper voor Jos

Verslag van broer Kees Roks

Voordat de dag van het concert aanbrak kwam er al een grote verrassing, tijdens het wenshaalgesprek werd duidelijk dat niet alleen Jos maar ook wij, de mantelzorgers Kees, broer van Jos, en schoonzus Jopie mee mochten naar het concert van Andre Rieu.

Donderdag 14 Juli 2022 was het dan zover. Om 14.00 uur werden we opgehaald in Roosendaal. Er was voor zeer luxe vervoer gezorgd, een bijna nieuwe Mercedes EQV300, dus was het een prettige rit naar Maastricht. Voor een parkeerplaats was ook gezorgd, lekker dichtbij het Vrijthof.

Bij aankomst in Maastricht was er weer een verrassing, een mooie rondvaart over de Maas bij Rederij Stiphout. Het was een mooie tocht onder het genot van een lekker kopje koffie met echte Limburgse vlaai.

Om 18.30 werden we verwacht op het Vrijthof bij Grand café de Perroen om te gaan genieten van een heerlijk diner op hun terras met mooi uitzicht op het podium. Hier konden we lekker blijven zitten om vervolgens te genieten van het prachtige concert van Andre Rieu. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Op de terug weg werd Jos ook nog verblijd met een boek van André Rieu, hier kan hij thuis nog heerlijk van nagenieten.

Wij hebben een prachtige dag gehad!

Bedankt Oppepper4all en in het bijzonder Claudia en Marco voor alle goede zorgen.

Nogmaals bedankt namens

Jos, Kees en Jopie

Deze wens (22763) is mede mogelijk gemaakt door: