Oma opgehaald met snelle auto…

Hieronder het verslag van Gerda, de dochter van Ans:

Ik heb deze wens aangevraagd nadat we vorig jaar het vreselijk nieuws te horen hebben gekregen dat Ans, mijn moeder, ongeneeslijk ziek is.

Ans was zeer verrast toen haar kleinzoon, mijn zoon, bij haar aan de deur stond met een verrassing. In de eerste instantie verklapte hij die verrassing nog niet. Na een belletje van mij gingen ze naar beneden en ja…surprise…daar kwam een Lamborghini aanrijden. Haar kleinzoon had als klein mannetje altijd tegen haar gezegd, ‘Oma, als ik groot ben kom ik je halen in een Lamborghini’ en kwam hij deze belofte nu waarmaken, deze dag is nu aangebroken.

Na een rondrit in de omgeving waarbij de acceleratie van de Lamborghini uitvoerig getest werd door Paul, de chauffeur, onder supervisie van Ans en gecontroleerd werd of die auto ook op een pontje paste, is de dag afgesloten met een High Tea verzorgt door Grandcafe Eemland.

Ans heeft enorm genoten van deze dag en zeker ook van de High Tea achteraf. Ik, Gerda, wil Oppepper4all, Paul (chauffeur van de Lamborghini) en Erik (fotograaf) heel hartelijk danken. Jullie hebben dit mogelijk gemaakt voor mijn moeder en haar kleinzoon. De dank is heel groot.

De wens (24945) werd mogelijk gemaakt door: