Een verwendag voor allebei…

Hieronder het verslag van Marina:

Woensdag 15 mei om 10.00u s ‘morgens begon de wensdag voor Ad en mij. Het was op zich al ontzettend lief dat Frederieke en Wendy dit voor ons aangevraagd hadden bij Oppepper4all. En fantastisch dat Hanneke, My-Linh en Nico zo’n heerlijke dag mogelijk maakten…

Ad kreeg een PSV pet en mocht met Frederieke en Wendy op bezoek in het PSV stadion in Eindhoven. Dat was geweldig vond Ad. Ze hebben koffie en gebak op en kregen een uitgebreide rondleiding in het stadion. Overal mocht Ad kijken,  zelfs in de kleedkamer van de profvoetballers. Ad heeft ook de schaal mogen bewonderen van PSV die ze dit jaar wonnen omdat ze landskampioen zijn geworden. Ad was onwijs blij, vond het een geweldige ervaring. 

Hanneke en My-Linh waren bij mij thuis gebleven. Ik kreeg een super schoonheidsverzorging pakket. Als verrassing, en dat was goed geheim gehouden kwamen mijn zussen Eelse en Carry op visite. Reuze fijn omdat we elkaar niet zo vaak zien. Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een heerlijke uitgebreide high tea. Heel lekker. Hanneke had een klein tasje met opgevouwen papiertjes erin waar bv opgeschreven stond, Wie is je lievelingstante of -oom. Moesten we voorlezen en antwoorden. We hebben vreselijk gelachen.

Nadat m’n zussen weg waren heb ik een uurtje heerlijk gerust. Om 13.30u kwam Nico met de bus ons halen. Nadat we Ad en Frederieke opgehaald hadden gingen we een rondvaart maken in De Biesbosch. Dat was een wens die Ad en ik al heel lang hadden. Het was zooooo verschrikkelijk mooi en gezellig met z’n allen. Dat was echt fantastisch, zo fijn. Voelde echt de kriebels in m’n buik.

Daarna met z’n allen naar restaurant Het Witte Paard in Etten-Leur. Daar schoof Wendy ook weer aan. We kregen een verrassingsmenu. Dat was ook ontzettend goed en lekker. We begonnen met een rondje van bietenmengsel. Daarna een heerlijke carpaccio. Daarna, wat was het ook alweer? Het vlees smolt in ieder geval in je mond. Grandioos. De ober vertelde bij elke gang wat er op het bord lag. Dit was geloof ik entrecote of zit ik er helemaal naast? In ieder geval heb ik nog nooit zulk zacht lekker klaargemaakt vlees gegeten. Het lag op een bedje van risotto en nog wat. Daarna een nagerecht van ‘n soort cake en bolletje ijs. De koffie hoefden we echt niet meer. We waren echt te moe. Wendy is naar huis gegaan en de rest is door Nico in de rolstoelbus naar ons huis gebracht. Daar hebben we van iedereen afscheid genomen. 

Ad en ik hebben zo’n fantastische, geweldige heerlijke dag gehad. Zoiets en dat gevoel maak je maar één keer in je leven mee. Wij voelden ons zo bijzonder en speciaal. Zo genoten, zo gelukkig. Ad was echt Ad zoals ik hem echt ken. Een mooiere dag konden wij ons niet wensen. We voelen ons heel bevoorrecht dat Frederieke, Wendy, Hanneke, My-Linh en Nico deze wensdag uit hebben laten komen. 

Het eerst wat Ad donderdag toen hij ‘s morgens wakker werd tegen me zei is: “Wat hebben we het gisteren fijn gehad.” En zo genieten we nog dagen na. Ik voel me nog steeds speciaal. 

Dankjewel lieve mensen dankjewel. Dikke knuffel van Ad en Marina.

De wens (24940) werd mogelijk gemaakt door: