Ontspannen in de Fish Spa…

Hieronder het verslag van Elin en Jinthe:

Op vrijdag 4 Augustus was het zover. Een Oppepperdag voor onze lieve Jinthe. Jinthe heeft last van QVS en kan daardoor niet altijd en nooit ver lopen, is snel moe en heeft veel last van prikkels. Dit zorgt ervoor dat zij lang niet altijd zomaar een dagje weg kan.

Om half 1 stonden Martien en José bij ons binnen. We deden een bakje koffie en thee en het ijs was gelijk gebroken. Wat zijn jullie warm en leuk!

In de auto onderweg naar.. We wisten het niet, een verrassing. Wat was dit spannend! Maar José loste dit op door ons een mooi moeder dochter vragen spelletje te geven. De rit naar de spa was al gezellig.

Eenmaal aangekomen was daar eerst de blijdschap: “een heuse spa!” Mandarin Spa in Nijmegen is echt mooi! Jinthe keek haar ogen uit en was ontzettend blij toen ze in de Fish spa mocht. We hebben er misschien wel 1.5 uur ingezeten. Constant voorzien van thee en koekjes en zelfs onze nageltjes gelakt terwijl we lekker zaten te kletsen en lachen. Sue (eigenaresse van de spa) weet wel hoe ze haar gasten in de watten kan leggen!

Na de uitgebreide Fish spa lekker op de relax stoelen met meer thee, chocola die Martien tevoorschijn toverde en een voetenmassage en nagellak. Een leuk gesprek. We zaten heerlijk!

Toen nog een heerlijke facial in Thaise sfeer. Muziekje, lekker geurtje in de kamer, uitgebreide massage en zelfs kruiden in het water waar onze gezichten mee werden afgepoetst na het lekkere maskertje dat introk terwijl wij een hoofdmassage kregen. Weer een wens van Jinthe in vervulling gegaan.

Na veel knuffels van alle lieve medewerksters weer in de auto. Heerlijk achterin terwijl Martien reed en José de airco verstelde wanneer wij erom vroegen. We voelden ons ondertussen zeer verwend.

Na een half uurtje stopten we voor de laatste grote verrassing. Sushi eten! Jinthe genoot. Onbeperkt uitzoeken op een tablet wat ze wilde eten en drinken en het werd zo gebracht. Heerlijk! Toen Jinthe wel erg wit en warrig werd waren Martien en José zo lief om onmiddellijk af te ronden en ons naar huis te brengen. Op de terugweg nog een laatste cadeau voor Jinthe, een diamond painting van een paard. Wat was ze verrast! Het was een fantastische dag. Een ware oppepper voor zowel Jinthe als haar gelukkige mama.

Lieve Martien en José, maar zeker ook Sue en haar lieve collega’s,

Dankjulliewel!

De wens (23853) werd mogelijk gemaakt door: