Rien bij Feyenoord tegen AS Roma…

Hieronder het verslag van de dochter van Rien:

Gisteren zijn wij samen met mijn vader naar de Kuip geweest voor de wedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma. Wat een geweldige ervaring!!!!

Mijn vader is al een lange tijd ziek. Maar het afgelopen jaar heeft hij wel erg veel voor zijn kiezen gehad. Voetbal en Feyenoord zijn altijd al een rode draad in zijn leven geweest. Mijn zus en ik merkten dat dit seizoen van Feyenoord voor hem echt geluksmomentjes zijn. Hij zit elke wedstrijd in Feyenoordkleding klaar voor de buis om naar zijn cluppie te kijken.

Zo ontstond bij ons het idee om mijn vader nog een keer naar de Kuip te laten gaan om een wedstrijd live mee te maken. Dit bleek geen gemakkelijke opgave. Feyenoord heeft een goed seizoen. Aan kaarten komen bleek lastig. Om aan meerdere kaarten te komen bleek een te grote uitdaging. Door alles wat er de afgelopen tijd met hem is gebeurd, is alleen naar de Kuip gaan een te grote onderneming.

Bij het zoeken naar mogelijkheden kwam ik Stichting Oppepper4all tegen. Wat ik las over deze stichting op de website sloot naadloos aan bij datgene waar wij opzoek naar waren voor mijn vader. Een oppepper in een moeilijke tijd om daar weer energie uit te kunnen halen.

Na telefonisch contact te hebben gehad, heb ik onze wens ingediend. Afgelopen dinsdag kwam het verlossende telefoontje; er waren twee kaartjes voor de wedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma op donderdagavond. Hij vond het helemaal geweldig! Het was zo lang geleden dat hij naar een wedstrijd van Feyenoord was geweest, laat staan een grote wedstrijd.

Op het allerlaatste moment werden wij door de contactpersoon van Feyenoord gebeld dat er alsnog een derde kaartje beschikbaar was. Hierdoor konden mijn zus en ik samen met mijn vader naar de Kuip. En wat hebben wij genoten. Genoten van een geweldige wedstrijd die uiteindelijk ook nog gewonnen is. Maar ook zeker genoten van mijn vader. Een en al sfeer in het stadium. Alles was prima geregeld. Er waren plekken die voor hem goed toegankelijk waren en dicht bij het veld.

Ik wil graag Stichting Oppepper4all en Feyenoord bedanken voor het mogelijk maken van deze wens. Dit heeft mijn vader een enorme boost gegeven. Voor ons als dochters was het heerlijk om hem zo te zien stralen en genieten van alles wat er die avond gebeurde. Het is geweldig om te zien en mee te maken dat er mensen zijn die zich zo inzetten voor de medemens die wel een oppepper kan gebruiken. Onze dank is groot.

De wens (23875) werd mogelijk gemaakt door: