Dagje Huttenheugte…

Hieronder het verslag van Nico:

Op 2 november 2022  ontvingen wij een wensaanvraag  van Tineke, de gezinsbegeleidster van de Fam. Stoeten en bedoeld voor vader Raimon.

Raimon had als grootste wens het behalen van zijn auto- en vrachtwagenrijbewijs en daarna kunnen werken als vrachtwagenchauffeur. Helaas was dat door zijn psychische en fysieke beperkingen niet mogelijk. Toch wilde hij graag een keer in een grote vrachtwagen rijden.  Oppepper4all kreeg hiervoor de belangeloze medewerking van de firma Oegema BV uit Dedemsvaart.

Tot grote teleurstelling van de familie, de begeleidster en wij als Oppepper4all kon de wensuitvoering op de geplande dag wegens verergerde psychische en fysieke beperkingen van Raimon niet doorgaan. Dit was uiteraard een grote domper voor allen,  want iedereen had zich verheugd op een leuke gezellige dag. Toch hebben wij de wensaanvraag kunnen omzetten naar een gezellige dag voor moeder Bianca en de kinderen Naomi en Noud . Het gezin heeft het financieel niet makkelijk . Dankzij de medewerking van stichting OIG/IHD uit IJmuiden mochten wij ook wat kleding ontvangen voor beide kinderen.  

Door de belangeloze medewerking van Centerparcs de Huttenheugte waar wij heel blij mee waren, mochten moeder, de begeleidster van het gezin, Erik (onze fotograaf),  de kinderen en ik  een hele dag gebruik maken van het prachtige zwembad Aqua Mundo  en kregen wij ook nog een snack arrangement. We mochten eten zoveel we wilden en daar hebben wij dan ook uitgebreid gebruik van gemaakt. Vooral voor de kinderen was dit een ongekend cadeautje . In Aqua Mundo  hebben moeder en de kinderen heerlijk gezwommen en genoten van het golfslagbad, de wildwaterbaan , hoge glijbaan en het samenzijn met elkaar. Erik heeft prachtige foto’s kunnen maken van een in alle opzichten heerlijke dag.

IK wil namens onze fotograaf Erik en mijzelf, mijn grote dank uitspreken voor de belangeloze medewerking van Firma Oegema,  stichting OIG/IHD  en Centerparcs de Huttenheugte. Zonder deze medewerking  zouden wij als wens stichting  alle wensaanvragen van mensen die een oppepper hard nodig hebben, niet kunnen toekennen. Dank U wel lieve mensen die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Deze wens (22808) werd mogelijk gemaakt door: