Rondje Zandvoort in een Lamborghini…

Hieronder het verslag van namens Braiyn:

Mijn naam is Braiyn en ik ben 18 jaar en kom uit Deventer. Sinds januari lig ik al in het ziekenhuis in Zwolle, ik heb Burkitt lymfoom… Omdat ik een grote passie heb voor snelle auto’s met name Lamborghini en Porsche heb ik de dag van mijn leven gehad. In het ziekenhuis kwam tijdens een van mijn vele gesprekken met de verpleging ter sprake over wat mij een enorme extra boost van energie zou geven. In een Lamborghini rijden dat zou nou echt top zijn.

Dankzij stichting Oppepper4all kwam die dag er al snel.

Zondag 28 april werd ik om 8 uur opgehaald uit het ziekenhuis in Zwolle door mijn familie en mijn beste vrienden Miran en Jordy. We gingen een dag naar circuit Zandvoort. Om 10.15 uur kwamen we in Zandvoort aan en daar stond Roelienke, de wensvervuller van Oppepper4all en fotograaf Erik al klaar (haar ken ik vanuit het ziekenhuis). Ik keek meteen mijn ogen uit naar al het moois, maar eerst even iets te drinken en bij komen van de reis uit Deventer.

Om 11.30 uur werd ik uitgenodigd om een mooie rit op het circuit te maken met een mat zwarte Lamborghini Murcielago. Samen met de eigenaar van de auto en alle andere Lamborghini’s gingen we een rit van een half uur maken, met veel wind en iets regen en ruim 150 kilometer hard. Na een snelle gave rit kwam ik weer terug op het show gedeelte. Er werden die dag veel foto’s en filmpjes gemaakt. Ik was onder de indruk van alles wat er stond en mij kon het me niet lang genoeg duren. Wij hebben allemaal erg genoten. Deze dag was met veel gelach en soms ook een traan.

Na de auto rit hebben we met zijn allen wat gegeten en gedronken. Ik heb van mijn familie een mooie model auto van een Lamborghini gekregen en van diverse standhouders kreeg ik een aandenken (voor bij mijn collectie). Tegen 14.00 uur gingen Erik en Roelienke terug richting hun huis. Toen zijn wij nog even gezellig het terrein over geweest en heb ik alles vanaf te tribune nog kunnen bekijken. Tegen 15.30 uur gingen wij zelf weer richting Deventer.

Deze dag was fantastisch en ik heb echt genoten, dit heeft mij weer veel kracht en power gegeven om te gaan knallen. Op naar weer herstel.

Stichting Oppepper4all heeft het super mooi en goed geregeld.

De wens (24943) werd mogelijk gemaakt door: