Videoboodschap van mijn grote held…

Hieronder het verslag namens Jim:

Zaterdag 13 april 2024 had ik mijn wensdag van Stichting Oppepper4all.

Ik werd om 10 uur verwacht bij Ouwehands dierenpark in Rhenen, samen met mijn broertje Job, opa, papa en mama. Wij werden verwelkomd door Trudie van Oppepper4all bij het Fonkelhuis. Hier stond drinken en lekkers klaar. Na wat gekletst te hebben gingen Job en ik koekjes bakken met de vrijwilligsters. 

Om 11uur kwam er een gids. Die ging met ons door het park heen en vertelde ons van alles over de dieren. Wat vond ik dit leuk!

Om 12.30 uur stond er een heerlijk lunch voor ons allen klaar. Ze hadden heerlijke pannenkoeken voor ons gebakken en er waren lekkere broodjes. Toen de lunch voorbij was stond er een hele grote verrassing te wachten. Namelijk: Trudie had geregeld dat Freek Vonk (mijn grote held) speciaal voor mij een filmpje had gemaakt! Wat een onwijs speciaal kado! En Job en ik kregen ook nog een verrassingsdoos met knuffels, boeken en zelfgeschreven kaarten van Freek Vonk.

Na al deze mooie verrassingen mochten wij via de artiesteningang naar binnen bij de zeeleeuwen show. Daar werden wij goed nat gespetterd.  Nadat al het publiek weg was mochten wij blijven zitten, en konden de zeeleeuwen temmers nog allerlei vragen stellen en kregen wij nog een eigen privéshow. Job en ik hebben daarna nog heerlijk gespeeld in de speeltuin en toen was het einde in zicht. Met zijn alle terug in het Fonkelhuis hebben wij nog genoten van een ijsje! 

Wat was het een onvergetelijke dag! Wat hebben vooral Job en ik genoten! Maar ook papa, mama en opa vonden het een geweldige dag!

Dank je wel, Fonkelhuis, Trudie van Oppepper4all en Freek Vonk.

De wens (23926) werd mogelijk gemaakt door: