Vlieg met me mee….

Hieronder het verslag van Sanne:

Woensdag 2 augustus begon ik met werken en werd ik door mijn baas naar huis gestuurd. Toen ik thuis was moest ik ineens omkleden en in de auto gaan. Ik had geen idee wat we gingen doen. We kwamen aan in Apeldoorn en werden daar verrast door Claudia en Erik van Oppepper4all.

We gingen eerst karten bij Zero 55 en na het karten gingen we VR-en, dat was super leuk. Daarna moest ik weer met de auto mee en had ik geen idee waar we heen gingen.

We kwamen aan bij Airport Teuge waar ik mocht gaan skydiven. Mijn allergrootste droom kwam uit. Ik moest nog even wachten. Daarna werd ik omgeroepen en ging ik een pak aantrekken. Toen was het tijd om het vliegtuig in te gaan. Op 4 km hoogte sprongen we het vliegtuig uit. Wat een GEWELDIGE ervaring was dit.

Als afsluiter van deze geweldige dag gingen we eten bij de McDonalds, waar we ook nog een rondleiding kregen van Jeffrey en zelf een ijsje mochten maken.

Als laatste verrassing kreeg ik een videoboodschap van Cindy, dat ik een dag mag meelopen in het Wilhelmina kinderziekenhuis Utrecht. Wat ontzettend leuk.

Ik wil Oppepper4all en met name Claudia en Erik hier heel erg voor bedanken.

De wens (23854) werd mogelijk gemaakt door: