Wim beleeft race-avontuur op Zandvoort

Hieronder het verslag van Sjoukje Klinkenberg (tante van Wim):

Afgelopen zondag kreeg mijn neef Wim  een ontzettende mooie oppepper van stichting oppepper4all. ’s Morgens om half 9 haalde ik hem op. ‘Ga je mee? Dan gaan we iets gezelligs doen. Ik zeg niet wat, maar laat het maar over je heen komen.”

Oké, wim ging gezellig mee. Eerst maar eens een ontbijtje halen bij de mc drive. Pannenkoeken met Nutella werd dat uiteraard. Het ontbijtje was stiekem vooral bedoeld om wim zijn ouders en vriendin de tijd te geven om alvast naar het circuit in Zandvoort te rijden. Zodat ze hem daar als verrassing konden verwelkomen.

Toen de pannenkoeken op waren reden we verder. Wim zat zoals altijd gezellig op zijn praatstoel. Dan gaat het ook regelmatig over auto’s en formule 1. Het regent intussen best hard. Als we door de plassen rijden spat het water regelmatig goed omhoog. Wim zegt dat je dit eigenlijk met een formule 1 auto zou moeten doen. Dan spat het water pas lekker op. Ik moet er om lachen en denk ‘Je moest eens weten!’

We rijden Zandvoort in. Wat gaan we hier toch doen. Geen idee? Zwemmen bij Center Parcs? Laten we dat maar niet doen. O kijk, het circuit. Zullen we daar eens gaan kijken? Wim gaat glunderen wordt ineens een beetje verlegen en zegt “Dit had ik met mijn vader al een keer willen doen”. Ook nu dacht ik weer “je moest eens weten!” Voorlopig gaat die lach niet meer van zijn gezicht.

We rijden de parkeerplaats bij de pitbox op. Wim ziet al een paar mooie auto’s. Daar is de pitbox, eens kijken waar we moeten zijn. O, nou ja! Wie zijn daar nou ineens! Nog een verrassing! Daar zijn wim zijn ouders, vriendin, zussen en zwagers. Zal ik dan nu eindelijk maar eens vertellen wat je hier eigenlijk gaat doen? Jij mag straks over het circuit 3 rondjes in een formule 1 auto. Wim gaat nog harder glunderen en reageert ‘wow! Vet!’

Het was voor ons als familie ontzettend fijn om Wim zo te zien stralen. Het was echt een oppepper voor hem, maar ook voor zijn familie. Even niet naar beperkingen kijken, maar gewoon even heel erg genieten met zijn allen. 3 rondjes over het circuit, werden er 5. Fantastisch!

Toen we weer naar huis gingen kregen we allemaal nog een lunchpakketje met heerlijke broodjes. Ook kreeg iedereen een bloemetje en een sleutelhanger van het circuit. Wim kreeg nog een leuke mok van lego. We zijn met zijn allen echt verwend. Met als hoogtepunt het genietende gezicht van Wim.

Wim is nog steeds flink aan het nagenieten. Iedereen mag horen dat hij 240km pu. Over het circuit ging. Dat hij zijwaarts ging en overstuur had.

Mede namens Wim en zijn gezin ontzettend bedankt voor alles. Jullie zijn een heel waardevolle stichting!

Vriendelijke groet,

Sjoukje Klinkenberg (tante van Wim).

De wens (22776) is mogelijk gemaakt door: