Mees Jan met ruim 200 km per uur over circuit van Zandvoort

Hieronder het verslag van Mees-Jan:

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor de wensdag.

Om te beginnen het privé concert/videoboodschap van Peter Tiehuis, dat was een echte paukenslag. De dag kon vanaf dat moment al niet meer kapot.

Na de juiste helm gevonden te hebben, kreeg ik enkele tips om niet gelijk mijn ontbijt eruit te gooien. Na de eerste ronde even stoppen, want een andere auto had een probleem. Toen even met de chauffeur gesproken, blijkt die uit Almelo te komen, ik ook. En hij heeft ook nog eens op dezelfde scholen gezeten als ik. Hoe bijzonder wil je het maken!

Daarna nog 2 rondjes oerend hard gereden. Als aandenken heb ik nog een Max Verstappen auto gekregen, een sleutelhanger van het circuit, een pakje krakelingen en een lunchpakketje voor naar huis.

Een te gekke zondag ochtend 6 november 2022. Een dag die in mijn geheugen gekerfd staat.

Heel hartelijk bedankt, ook namens mijn vrouw.

Met allervriendelijkste groet,

Mees Harms

Deze wens (22787) is mogelijk gemaakt door: