Bram achter het stuur van een legervoertuig

Hieronder het verslag van moeder Von:

Vrijdag 6 januari kreeg Bram (22) een oppepperdag van oppepper4all! Wij, zijn moeder Von en zijn broertjes Teun (20) en Guus (17), mochten mee. Bram heeft zijn hele leven al een onbehandelbare vorm van epilepsie en licht autisme, dat was eigenlijk de reden om Bram een oppepper te geven. Maar in maart 22 overleed ook nog eens onze lieve paps en man plotseling. Dat was voor Claudia van Opppepper4all reden genoeg om ons alle 4 een top dag te geven!

We wisten niets en op de dag zelf reden we naar Oirschot en zagen een enorm groot terrein waar de mensen van defensie, vrachtwagen en andere stoere wagens les krijgen! Wij mochten allemaal(!!) rijden in een Buschmaster en een Scania! Dat was Bram’s grootste droom! Hij kan geen rijbewijs halen vanwege zijn epilepsie en dat is voor hem een groot gemis, omdat hij alles met wagens en vooral het leger helemaal geweldig vindt.

Wij hebben het hele terrein gezien en er was een super aardige fotograaf die ons fotografeerde. Er stonden giga grote wagens van defensie en wij keken onze ogen uit. De mensen van defensie waren ook heel aardig, ze legden alles heel goed uit, waardoor wij allemaal zo konden wegrijden in de Buschmaster en Scania.

Vandaag kregen we ook een fotoboek met alle foto’s die de fotograaf had gemaakt! We hebben een heerlijke dag gehad even niet aan alle ellendige dingen denken. Ook kregen de jongens een ID Tag met tekst erop voor om hun nek en daar lopen ze nu al dagen mee om hun nek! Claudia van Oppepper4all is een hele lieve vrouw die dit alles voor ons geregeld heeft en daar zijn we haar en haar team erg dankbaar voor!

De wens (22800) werd mogelijk gemaakt door: