Dagje als fotomodel….

Hieronder het verslag van de moeder van Chayenne:

Het was donderdag 16 maart. Chayenne wist nog van niks. Oma kwam langs en Chayenne kreeg te horen dat ze een oppepper dag zou krijgen samen met moeder en oma. Elly kwam bij ons thuis en na een kop koffie zijn we met ons 4 richting het centrum van Leek gegaan. Hier kreeg Chayenne bij kapsalon ‘Your Imitch’ een leuke make-over. Brigitta begon met de make-up. Een mooie subtiele make-up kreeg ze op. Ook werden haar wenkbrauwen geëpileerd en in vorm geknipt. Ondertussen werd alles vast gelegd door Marloes, voor vandaag onze  fotograaf. Ze kwam al iets zelfverzekerder uit de beautysalon. Brigitta was nog niet klaar met Chayenne want ook werden er krullen gemaakt. Al met al een heerlijk tut moment.

We zouden in het bos van Nienoord foto’s maken maar het weer zat niet mee. Het idee was dat we foto’s bij het magazijn van installatie bedrijf Winter gingen maken. Na 1 telefoontje was dit helemaal geen probleem. Het personeel keek een beetje vreemd op; dit gebeurt niet dagelijks. Een foto met eigenaar Marcel Winter kon er zelfs vanaf. Gelukkig kent Chayenne hem goed. Het is haar oom.

Ook even gek doen met oma en mama was een leuk moment. Hierna gingen we met ons vijven: Chayenne, Elly, Marloes oma en ik lekker eten bij restaurant ‘De Dorpskamer. Beginnend met lekker warme chocolademelk met slagroom. Dikke lol hebben we daar gehad en vooral heerlijk gegeten. Ook dit keer was Marloes super leuk foto’s aan het maken.

Een heerlijke dag om lang over na te denken. Nu na genieten van de prachtige foto’s.

Heel erg bedankt allemaal

Deze wens (23843) werd mogelijk gemaakt door: