Verrassing…

Het was 17 maart 2023 toen ik verrast werd door Claudia, met een bezoekje aan Edelsmid.

Op de stoep stond een hele lieve vrolijke vrijwilligster Elly met een mooie Audi. Dit is mijn lievelingsauto merk, en was geheel per toeval. Maar dat toeval moest zo zijn want, ik kreeg dus ook nog een ritje in een Audi cadeau.

Bij de edelsmid heb ik mijn eigen sieraden gemaakt. Eigen unieke bijzondere sieraden die nergens anders te koop zijn. Dat was heel gaaf!

Claudia gaf aan dat ik 23 maart ook nog moest vrijhouden. In eerste instantie dacht ik er niks bij, maar toen kreeg ik een dag van tevoren een prachtig boeket met bloemen van de lokale bloemenwinkel. Toen er iemand de oprit op kwam van de bloemenzaak dacht ik eerst nog; ik heb niks besteld. Maar het bleek wel voor mij te zijn. Ik was positief verrast. De bloemist vertelde dat ik het kaartje goed moest lezen en vertrok. Op het kaartje stond dat ik me de volgende morgen moest melden bij de kapsalon. Hier kreeg ik prachtige blonde highlights in mijn haar en een manicure. Ik ben enorm verwend door de stichting Oppepper4all en door Claudia. Ik ben haar enorm dankbaar voor deze dagen en de prettige telefonische gesprekken die ik met haar heb gehad. Het waren prachtige dagen waarbij ik me zeer gewaardeerd heb gevoeld. 

Deze wens (22793) werd mogelijk gemaakt door: