Koken met sterren…

Hieronder het verslag van Gemma:

In 2022 heb ik  een wens aangevraagd voor mijn man Francois van de Laar. Francois lijdt al geruime tijd aan verschillende ziektes (astma, ziekte van Crohn, fybromyalgie en nog een aantal aandoeningen).  Omdat ik ontzettend veel respect heb voor hoe hij alles draagt en hij even weer een steun in de rug nodig had, heb ik een wens aangevraagd via stichting Oppepper4all. 

Francois houdt ontzettend van koken. Dat is een passie die hij al op zeer jonge leeftijd heeft ontwikkeld. Hij houdt niet alleen van koken, hij kan ook ontzettend goed koken. Het is altijd weer een verrassing wat hij maakt. En het wordt dan ook heel erg gewaardeerd door zijn gezin.

Francois houdt ontzettend van Indisch koken en daarom leek het mij leuk om een wensaanvraag te doen om bij 24Kitchen te gaan koken met Danny Jansen. Dit werd gelukkig goed ontvangen. Om François niet al teveel te belasten werd voorgesteld om thuis bij ons te koken. Ontzettend leuk!

Op 15 maart jl. was het zover. Danny kwam rond een uur of 12 bij ons binnen. Wat een verrassing!! Om 12.30 uur arriveerde ook de fotograaf met zijn camera en met de benodigde ingrediënten. Wat was het gezellig. Francois gezellig met onze zoon Matthias koken in eigen keuken. Wat hebben ze samen als vader en zoon heerlijke dingen gemaakt. Ze gingen zo op in alle apparatuur dat zelfs ons rookalarm aansloeg, dat gaf nog een extra dimensie.

We hebben heerlijk broodje hete kip gehad en babi pangang.  Francois heeft nog een paar mooie tips gekregen waar hij weer verder mee kan in zijn kookkunsten. Hij kreeg van Danny een mooi gesigneerd boek en nadat we hadden gegeten was het kookfestijn alweer aan het eind. Het was echt een hele geslaagde middag met dank aan Danny, Peter en Oppepper4all.

Groetjes, Gemma  

Deze wens (22802) werd mogelijk gemaakt door: