Een droom komt uit…

Hieronder het verslag van Lotte:

Mijn droom is 17 maart uitgekomen: ik mocht naar de PSV wedstrijd en woooow wat heb ik genoten!

Ik sta ook met Joey Veerman en Luuk de Jong op de foto, dat zijn echte toppers, die goed kunnen voetballen. PSV heeft gewonnen en zo’n wedstrijd is echt gaaf om mee te maken.

Ik was Fan of the match. Op het einde van de wedstrijd mocht ik naar het veld lopen en daar op de hoek van het veld zijn ook foto’s genomen. Toen mocht ik nog naar de spelers room en daar heb ik nog een drankje op.

Deze avond ga ik nooit meer vergeten, het was echt de avond van mijn leven. Ik ben trots op PSV en een grote fan. Ik heb ook de spelersbus in het echt gezien en ik sta ook op de foto met de mascotte Foxy.

Mama had een wens gedaan voor mij bij Oppepper4all, ik ben echt een bofkont dat ze zo’n gave wens heeft gedaan.

Iedereen van PSV en van Oppepper4all bedankt en mama bedankt voor het regelen.

De wens (23916) werd mogelijk gemaakt door: