Familiedag voor Francien

Francien wilde graag nog een keer een dagje uit met haar man, kinderen en kleinkinderen.

Hieronder het verslag.

Uit het wenshaal gesprek kregen we te horen dat Francien heel graag nog een keer een dagje weg zou willen met haar man, 2 kinderen en 9 kleinkinderen om samen nog een keer te kunnen genieten. Na overleg hebben we besloten naar de dierentuin Dierenrijk te gaan met zijn allen.

Op 23 juli was het dan zover, alles was geregeld. Entree voor de dierentuin Dierenrijk, na de tijd lekker een hapje eten met zijn allen bij D’n Kleine Dommel met daarbij nog een paar leuke verrassingen. ’s Morgens rond 11:00 stonden we voor de deur bij de familie met 2 busjes, beschikbaar gesteld door Van den Elzen Plants in Erp. De familie kwam naar buiten en Francien kreeg een mooie bos bloemen overhandigd, aangeboden door Helianthus Bloemboetiek in Uden.

Toen iedereen gereed was konden we vertrekken richting Dierenrijk waar we werden ontvangen door een begeleider die een rondleiding gaf langs veel dieren en daarbij de nodige uitleg gaf. Gedurende de rondleiding kon er gebruik gemaakt worden van een lunch beschikbaar gesteld door Plus Peek. Daarna had de familie de tijd om zelf ook nog op eigen gelegenheid door het park te lopen en rond een uur of 15:00 was er nog een extra rondleiding op plaatsen waar andere bezoekers niet kunnen komen. In de keuken en daarna nog een aantal dieren voeren, waaronder de maki’s.

Tegen 17:00 vertrokken we richting het restaurant, waar de familie pannenkoeken kon eten. Tijdens het eten waren er ook nog cadeautjes voor de kleinkinderen, beschikbaar gesteld door Duijts Nostalgische Kermis. Er stond een mooie fotospiegel klaar waar ook nog foto’s mee gemaakt konden worden, beschikbaar gesteld door Fotokist.nl en verkleedspullen beschikbaar gesteld door De Kets. Hier werd volop gebruik van gemaakt.

Net voor het eten kwam de grote verrassing. Corry Konings, waar Francien groot fan van is, kwam even een bezoekje brengen bij het restaurant om een cadeautje af te geven. Ze was ook nog even gebleven om een praatje te maken met Francien en haar man.

Rond 19:00 werd de mooie, maar voor Francien vermoeiende, dag afgesloten en zijn we weer naar Uden gereden waar nog een overheerlijk snoep pakket werd aangeboden door Duijts Nostalgische kermis.

Deze wens (22779) is mede mogelijk gemaakt door: