Jump…

Eindelijk durfde ik een wens voor mijn petekind te gaan regelen. Maar waar kun je terecht voor een kind met autisme om een wens in vervulling te laten gaan. Eerst contact gemaakt met stichting opkikker, helaas konden zij niets voor mij betekenen. Wel gaven ze mij een andere stichting, dit was stichting Opepper4all. Deze aangeschreven en al heel snel kreeg ik reactie. Wat een lief stel mensen zeg, Martien en José. En jawel hoor, die wilden de wens van Bram wel inwilligen. Wat een betrokkenheid toonden ze zeg, contact met mij maar ook met de moeder zodat ze heel veel van Bram en zijn autisme af wisten om een zeer geslaagde dag te maken voor Bram.

De wens was om Jumpsquare in Veghel voor Bram alleen te hebben. Natuurlijk is dat niet zo gezellig dus mochten zijn broer Tijs en zijn zus Floor ook mee. We werden om 10.30 verwacht bij Jumpsquare in Veghel. Bram kon bijna niet wachten en zei zelfs vol enthousiasme “het lijkt wel mijn verjaardag“ en ook van “wanneer gaan we?”, dus mijn man en ik zeiden dit komt goed, omdat je dat natuurlijk nooit weet met een kind met autisme. Eenmaal daar aangekomen kon het beginnen.

Martien en José vingen ons op en Bram was niet meer te houden. Sokken aan, even wat uitleg. Handen schudden en elkaar voorstellen en toen kon Bram los gaan, samen met Tijs en Floor. En wat zag ik Bram genieten, van de ene trampoline naar de andere. Alles werd uitgeprobeerd en vol enthousiasme. Martien en José hadden een tafel vol lekkers klaar gezet, alles wat Bram, Tijs en Floor lekker vonden door de informatie van moeders. Zelfs aan ons werd gedacht, zo goed georganiseerd. Bram had wel dorst maar bijna geen tijd om iets te drinken, snel weer terug om te springen. En ook aan mama werd gedacht om een paar foto’s te maken van de kids samen.

Na een uur springen waren ze moe en voldaan. Ze mochten nog iets lekkers pakken en drinken. In één keer komt Martien met nog een verrassing voor Bram en wel een persoonlijke videoboodschap van de influencer ‘altijd Melvin’ waar Bram heel veel naar kijkt. Wat een verrassing was dat, Bram wist niet waar hij moest kijken. Vol verbazing was hij aan het luisteren, zelfs zijn broer vond het geweldig. Super was het.

Ik kan wel zeggen dat Bram maar ook broer en zus hebben genoten. En ik kan wel zeggen dat ik en mijn man er ook volop van hebben genoten, om Bram dit te gunnen.

Martien en José, jullie verdienen een dikke tien.❤️❤️❤️❤️

Groetjes peettante Jetje👋👋

De wens (23884) werd mogelijk gemaakt door: