Wietske en Frans genieten op Texel

Hieronder het verslag en foto’s van Nico en Elly:

Een tijdje geleden ontvingen wij van Marijke een wensaanvraag voor haar Tante Wietske en partner Frans, met de vraag of wij als Wensstichting voor hen  iets zouden kunnen betekenen.

Beide hebben een moeilijke tijd achter de rug vanwege hun gezondheid en moesten operaties ondergaan. Bij Wietske zijn de gevolgen daarvan helaas nog dagelijks merkbaar. Hierdoor werd haar partner Frans tot de dag van vandaag in feite haar mantelzorger. De laatste 6 jaren is het paar hierdoor bijna niet de deur uit geweest en was er ook geen tijd om leuke dingen te ondernemen.

Wietske en Frans hebben een grote wens vertelde Marijke, ze zouden graag het eiland Texel willen bezoeken en ook graag een bezoek brengen aan zeehonden opvang Ecomare.

Door  de belangeloze  medewerking van stichting OIG/IHD uit IJmuiden, die ons een grote bus ter beschikking stelde konden wij afreizen naar Texel. Van  de directie van de Teso boot , mochten wij gratis  de overtocht  naar Texel maken en van de directie van  Grand Hotel Opduin, mochten wij woensdag 8 en donderdag 9 februari  kosteloos  in het prachtige hotel verblijven.

Frans en Wietske kregen een mooie hotelkamer met uitzicht op duinen en zee ter beschikking en wij als begeleiders ook.  We hebben bij aankomst in het hotel  eerst heerlijk geluncht en hebben daarna een rondrit gemaakt over het eiland. Wat is Texel mooi en wat hebben we genoten van de geweldige  natuur. Na de rit ,konden wij op ons gemak inchecken en even op de kamers tot rust komen. ‘s Avonds hebben wij heerlijk gedineerd en hierna nog even bij het bar gedeelte bij de open haard nagenoten.

Na een fijne nachtrust en zeer uitgebreid ontbijt, hebben wij uitgecheckt bij het hotel en mochten wij ook nog een bezoek brengen aan zeehondenopvang Ecomare. Wat een geweldige ervaring en wat hebben we genoten van alle bezienswaardigheden en de uitleg van het personeel. Hierna werd ons een lunch  aangeboden bij visrestaurant ‘De oude Vismarkt’ en ook hier hebben we volop genoten van al het lekkers.

Aan alles komt helaas een eind  en zijn wij op ons gemak weer richting huis vertrokken.

Wij kunnen terugkijken op 2 zeer geslaagde wens dagen en Frans en Wietske hebben met volle teugen genoten van deze 2 heerlijke dagen. Nogmaals dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Elly en Nico,
Wensvervullers Oppepper4all

De wens (23839) werd mogelijk gemaakt door: