Skydiven, super vet…

Hieronder het verslag van Sascha:

Ik zat beneden op de bank samen met mijn ouders, zusje en vriend. Het zou mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baantje worden. En toen opeens werd er verteld dat ik helemaal niet ging werken maar dat er een verrassingsdag voor mij gepland stond. Voor mij kwam dit als een grote shock, want ik was helemaal ingesteld op mijn eerste dag werken, maar dit was natuurlijk een mega leuke verassing!

We moesten snel omkleden en daarna in de auto naar Amstelveen. Daar stonden twee supergezellige mensen klaar van Oppepper4all, Claudia en Erik, om ons op te vangen. Wij gingen samen met hen met een busje richting Amsterdam. In Amsterdam zijn we gestopt bij WONDR Experience. Daar stonden wij bij de ingang en werd er gevraagd naar mijn naam dus ik zei “Sacha” en toen werd er allemaal confetti op mij gegooid. Dit was echt superleuk. Daarna gingen we onze spullen even in de kluisjes doen en konden wij de eerste kamer in, wat was dit een fantastische ervaring. We zijn in zo veel super coole kamers geweest het was echt geweldig!

Nadat we mega veel foto’s hadden gemaakt daar gingen we weer verder. We gingen richting het Muiderslot en daar hebben we heerlijk geluncht bij Fort H. We hebben hier echt genoten van het lekkere eten.

Na de lunch zijn we een aardig stuk wezen rijden en ik was de hele tijd aan het vissen naar wat we nou gingen doen. Uiteindelijk kwamen wij aan in Teuge en ik keek naar links en zag skydiven staan en was meteen enthousiast. Dus vroeg aan mama: “ga ik skydiven?” Dus mama zei natuurlijk niks, maar ja hoor ik ging skydiven super vet! Dit was echt een ding wat ik zo graag wilde doen en ook op mijn bucketlist stond. Ik ging naar binnen en had de papieren getekend samen met papa en toen was het wachten totdat ik werd omgeroepen. Ik hoorde mijn naam en mocht naar de balie komen samen met wat andere mensen. Toen werden we meegenomen voor de uitleg van het springen en kregen we onze kleding aan. Ik had een superaardige instructeur waarmee ik ging springen. Voordat we naar het vliegtuig liepen legde hij nog een keer alles uit en stapte wij in het vliegtuig. We zaten helemaal achterin, want wij sprongen als laatst. Toen we op 4 km hoogte zaten gingen de deuren open en gingen we springen. Ik zat op het randje van het vliegtuig en vond het toen toch best spannend. We vielen naar beneden en toen ging de parachute open en hingen we in de lucht. Ik mocht zelf af sturen en toen kwam de landing alweer. Het was echt zo voorbij maar het was echt een mega coole ervaring.

Het was echt een geweldige dag en ik wil iedereen, maar in het bijzonder Claudia en Erik van Oppepper4all hiervoor bedanken.

De wens (23856) werd mogelijk gemaakt door: