Elano geniet van de roofvogels

Net voor kerst kreeg Elano van Oppepper4all een mooie kalender met roofvogels bezorgd, hier mocht hij alvast de datum inzetten voor zijn oppepperdag.

Op 29 januari 2023 gingen we met Elano een fantastische dag tegemoet  dankzij stichting Oppepper4All. Hij wist helemaal van niks, maar had wel een klein beetje een vermoeden. Elano heeft een ongeneeslijke spierziekte en is beperkt in zijn doen en laten. Hij houdt al zijn hele leven van roofvogels. Zelf hebben wij ook een papagaai. Hoe cool was dat we gingen naar een roofvogel workshop met allemaal verschillende vogels op je arm. Elano was helemaal in zijn nopjes en vond het geweldig, papa en mama deden ook mee. Er werden vele mooie foto’s gemaakt waaronder zijn favoriet: de Zeearend. Dit was een super geweldig ervaring en we hebben genoten en vooral Elano zien genieten, daar draait het uiteindelijk om.

Deze dag was er één om nooit te vergeten en ontzettend veel dank aan stichting Oppepper4All om dit mogelijk te maken voor zieke kinderen. Elano zijn wens is uitgekomen en hij vertelt er enkele dagen later nog over, kortom een geweldige ervaring met deze prachtige roofvogels.

Hij heeft nog een mooie pet met een Arend erop als herinnering meegekregen.

De wens (22801) werd mogelijk gemaakt door: