Naomi geniet van klassieker Feyenoord – PSV

Een tijdje geleden ontvingen we van Mariëlle, de moeder van Naomi een wensaanvraag om samen met haar gezin een wedstrijd van Feyenoord te mogen bezoeken. Ze wilde heel graag met het hele gezin gaan, omdat ze al jarenlang ellende meemaken. De ziekte van de oudste dochter had zijn weerslag op zowel de jongste dochter Naomi als op beide ouders. Kortom, een dagje met elkaar naar Feyenoord zou heel welkom zijn.

Gelukkig was Feyenoord direct bereid te helpen en het gezin mocht naar de wedstrijd Feyenoord-PSV. De voorpret was groot, maar helaas werd de oudste dochter een paar dagen voor de wedstrijd opgenomen in het ziekenhuis. Dit betekende dat Naomi samen met haar moeder de wedstrijd zou bezoeken.

Voor Naomi natuurlijk wel jammer dat Feyenoord niet de volle 3 punten heeft kunnen pakken, maar gelukkig hebben Mariëlle en Naomi toch enorm van de super spannende wedstrijd genoten. Dit was duidelijk af te lezen aan de lach op haar gezicht. En als kers op de taart ontmoette Naomi ook nog één van haar favoriete zangers, die ook nog graag bereid was om met Naomi op de foto te gaan.

De wens (22810) werd mogelijk gemaakt door: